Onze Sportzot-atleten

KOEN NAERT – Marathonatleet & SPORTZOT

"Het is fijn dat een bedrijf atleten, buiten de sport grenzen heen, in hun Olympische weg durft te ondersteunen.

Hopelijk opent dit ook deuren voor ons allemaal, dat dergelijke projecten echt kunnen slagen. Dat het bedrijf uit West-Vlaanderen, en dan nog uit het Brugse, is maakt het extra speciaal voor mij. Brouwerij de Halve Maan ondersteunt al heel wat leuke running events en investeert nu nogmaals in talent van eigen bodem.

Dit kunnen we alleen maar toejuichen! Op deze manier kunnen we gericht toewerken naar onze grote droom, de Olympische Spelen in Tokyo volgend jaar!"


Meer over Koen Naert?

 
 
 
 
 
 
 
PIETER TIMMERS – Zwemmer & SPORTZOT

“Een Brugse Zot drinken: het zal voor na mijn zwemcarrière zijn vrees ik. Alcohol drink ik zelden of nooit, ik hou het doorgaans bij plat water en ongewild af en toe ook een geut chloorwater.

Ik ben dan ook ontzettend verheugd dat De Halve Maan met Sportzot occasionele en niet-occasionele alcoholonthouders en bijvoorbeeld topsporters laat mee genieten van een biertje.

En wàt voor één! Schol!”


Meer over Pieter Timmers?

 
 
 
 
DIRK VAN TICHELT – Judoka & SPORTZOT

Met Sportzot kan ik genieten zonder mij schuldig te voelen. Beter alternatief dan frisdrank!”

Meer over Dirk Van Tichelt?

 
 
 
NIELS VAN ZANDWEGHE en TIM BRYS -      Duo roeiteam & SPORTZOTTEN

De Halve Maan en wij als topsporters delen een zelfde passie: streven naar het beste resultaat en toch genieten van het proces ernaartoe.

Sportzot maakt het mogelijk om te genieten van een goed Belgisch bier, ondanks de discipline die als topsporter vereist wordt.”


Meer over Niels Van Zandweghe en Tim Brys?

 
 
 
SHARON VAN ROUWENDAAL – zwemster & sportzot:

"Sportzot, het nieuwe alcoholvrije bier van Brouwerij De Halve Maan heeft mij gevraagd om ambassadrice te zijn. Natuurlijk doe ik dat, wat een eer! Ik vind het een geweldige optie voor sporters dat we alcoholvrij bier kunnen drinken en er toch gezellig bij kunnen zijn. Na m'n race in Tokyo zie ik jullie aan de bar om lekker te proosten onder het genot van een Sportzot. Dat het maar een zotte boel mag worden!"

 
 
 
 
 
Emma Plasschaert - Zeilster & Sportzot

“Sporten is een sociale aangelegenheid. Veel vrienden gaan samen fietsen of lopen en gaan daarna aan de aperitief. Hoe leuk is het als er aan de sportbevolking een alcoholvrij speciaalbier kan aangeboden worden, zodat al hun gezweet niet voor niets is! Daarnaast kijk ik er hard naar uit opgenomen te worden in de Sportzot-familie, met een gezamenlijk doel richting Tokio.”

 
 
 
 
 

Bezoek ook